SERVEIS

Apostem per la proximitat i la resposta eficient a les vostres necessitats. Exploreu aquesta secció per descobrir com podem contribuir al vostre benestar i com fer servir els serveis municipals disponibles.

Estem compromesos a proporcionar-vos una experiència àgil i satisfactòria en tots els aspectes dels serveis que oferim.

Trobaràs els serveis relacionats amb equipaments municipals de caràcter social i cultural

Trobaràs els serveis relacionats amb les instal·lacions esportives municipals

Informació dels serveis relacionats amb l'ensenyament i l'aprenentatge.

Trobaràs informació sobre els serveis de salut disponibles per la població del municipi, com centres de d'atenció, hospitals,... i altres recursos relacionats amb la salut pública.

Informació sobre els serveis socials disponibles per accedir a serveis com ajuts socials, atenció a la infància, programes d'assistència social i altres recursos relacionats.

Aquí trobaràs informació sobre la gestió de residus al municipi, com ara recollida de deixalles, punts de reciclatge, campanyes i altres recursos.

Aquest apartat ofereix informació sobre els serveis de subministrament bàsics a la localitat, com ara aigua, electricitat, gas i altres serveis públics essencials.

Accedeix al catàleg de tràmits i serveis de l'Ajuntament

Altres serveis que presta l'Ajuntament

Aquest apartat proporciona informació sobre els serveis de transport disponibles a la localitat o en localitats properes, com ara línies d'autobús, horaris de trens, estacions, aparcaments i altres serveis relacionats amb la mobilitat.

Informació sobre els centres de culte i llocs de culte disponibles a la localitat i els serveis que s'hi realitzen

Informació sobre altres serveis que pots trobar al municipi de caràcter no públic, prestat per tercers.