Publicades les bases per a la gestió del Bar de la piscina per a l'estiu 2024. Consulta l'e-Tauler per a més informació. Presentació fins el 3 de maig de 2024

CONEIX ALIÓ

En aquest espai, teniu l'oportunitat de conèixer la història, geografia, estadístiques i les realitats locals que defineixen la nostra localitat. Està concebut per oferir-vos una visió completa del nostre municipi, des de les seves arrels històriques fins als detalls geogràfics i les estadístiques actuals i altres dades d'interès turístic i econòmic local.

Aprofundeix en les caracterítiques i geografia del nostre municipi. Aquesta secció et proporciona una visió detallada del nostre entorn, oferint una apreciació del nostre paisatge local.

Descobreix la història que ha forjat el nostre municipi al llarg dels anys. Des dels seus orígens amb els esdeveniments més rellevants, aquesta secció t'ofereix un viatge a través del temps per comprendre les arrels i les transformacions que han modelat la nostra comunitat.

Fes un recorregut pels indrets més interessants del nostre municipi

Coneix les festes que es celebren al municipi i les nostres tradicions

Explora el patrimoni històric, cultural o artístic del nostre municipi

Coneix la nostra simbologia oficial que ens identifica com a comunitat.

Descobreix els establiments locals que donen vida al nostre municipi. Podràs explorar les opcions comercials disponibles i recolzar els negocis de la nostra comunitat.

Consulta les dades i estadístiques que descriuen la nostra comunitat avui dia. Des de la densitat de població fins a indicadors econòmics rellevants, aquesta secció t'ajudarà a comprendre la dinàmica actual del municipi i les seves característiques demogràfiques.